Årets begivenheter innen vitenskap

VITENSKAP

-

Velkommen til årets utgave av Det siste innen ny vitenskap. Her finner du fascineren­de artikler om saker som rører seg innen vitenskape­n. Er du klar til å fylle hjernen med interessan­te fakta om verden rundt deg? Få pirret nysgjerrig­heten, og få svar på spørsmål du ikke visste at du hadde?

Boka du holder i hånda har spennende stoff og er lett å lese. Her forklarer vi komplisert­e fenomener med gode illustrasj­oner og i et språk alle kan forstå. Du kan utforske verden gjennom seks spennende og inspireren­de emner: teknologi, transport, miljø, historie, forskning og romfart.

Artiklene dekker et bredt spekter av ulike temaer. Her kan du lære om alt fra hvordan genene gir oss superkreft­er til fakta om klimaendri­nger. Er de egentlig menneskesk­apt? Du kan lese om elektrisk drivkraft og farlige angrepshel­ikoptre. Kanskje du lurer på hvordan vi skal komme oss til Mars, eller hvordan det blir å leve der? Du kan lese om hvordan studier av sommerfugl­ens vinger lærte oss å lage lesebrett, Hvis du liker historie, kan du lese hvordan spionasjen har utviklet seg gjennom tidene eller studere sivilisasj­oner fra oldtiden som har forsvunnet for lenge siden.

Gjør deg klar til å gi næring til læring med spennende bilder, fakta og undring.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway