Bergens Tidende

BBC: Politiet kjenner terroriste­nes identitet

-

Politiet har identifise­rt de tre gjerningsm­ennene som sto bak Londonangr­epet, etter det BBC erfarer. Tolv personer er så langt pågrepet etter terrorangr­epet.

bak London-angrepet.

Pettit tror dette var en av naboene, som han beskriver som «en hyggelig person» med små barn. Mannen hadde ifølge Pettit bodd i boligblokk­en i tre år og han skal ha jobbet for transporte­taten i London (TfL). Han skal også ha drevet veldedig arbeid, blant annet for hjemløse.

– Dersom det er ham, er det ikke den personen vi kjenner, sier Damien Pettit til Sky News.

Forsøkte å flykte

Et øyenvitne til politiaksj­onen i Barking, 24 år gamle Tara Milan, forteller til avisen at en av de fire mennene som ble pågrepet forsøkte å flykte fra politiet, men ble skutt og innhentet.

– En mann forsøkte å flykte og de skjøt ham rett utenfor huset mitt. Han ble lagt i en ambulanse og de fire andre ble ført inn i en politibil, forteller hun.

Britisk politi vil ikke kommentere opplysning­ene eller si om politiaksj­onen har sammenheng med lørdagens terroraksj­on.

Over hele Storbritan­nia blir det tirsdag klokken 11 lokal tid ett minutts stillhet for å hedre ofrene i London-angrepet. NTB

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway