Bergens Tidende

Erik Huseklepp

-

Født: 5. september 1984. Klubb: FK Haugesund. Tidligere klubber: Brann, Birmingham (England), Portsmouth (England), Bari (Italia), Fyllingen.

Kamper/mål for Brann: 308/68. har hatt for Fredrik Pallesen Knudsen i Haugesund. Han er åpen for å bidra med sin erfaring.

– Jeg er ikke den som skriker høyest, men har alltid prøvd å ta vare på de yngre spillerne og gitt de tips. Jeg regner med at jeg får litt ansvar etter en lang karriere. Det er jeg klar for, sier han.

Offensiv posisjon

1. divisjon er ikke helt ukjent for Huseklepp. I 2015 spilte han med Brann, mot Åsane, på Norges nest høyeste nivå. Men nå blir det en helt annen treningshv­erdag og helt andre rammevilkå­r. Uten at det påvirker angrepsspi­lleren.

– Jeg vil alltid spille på høyest mulig nivå, men jeg elsker å spille fotball. Bare gi meg en ball og to lag så er jeg fornøyd, sier Huseklepp.

I Åsane håper han å ta en offensiv rolle. Hvor på banen er ikke like viktig.

– Jeg kan bidra med ferdighete­r som jeg har vist i mange år. Vi har snakket om en tilnaermet spissrolle, men jeg vet ikke helt enda. Så lenge det blir offensivt er det klart for meg, sier Huseklepp.

– Ikke venstrebac­k, roper Roald Bruun-Hanssen fra bak i brakken, til latter fra de oppmøtte og Huseklepp selv.

 ??  ?? PÅ PLASS: Erik Huseklepp fikk tid til å sjekke ut sin nye hjemmebane.
PÅ PLASS: Erik Huseklepp fikk tid til å sjekke ut sin nye hjemmebane.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway