Bergens Tidende

Tetter keeperhull­et på trening

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no

Lars Arne Nilsen er imponert over utviklinge­n til den unge målvakten Jo Krumsvik.

Piotr Leciejewsk­i har tatt farvel med Brann og supportern­e, og hadde sin siste trening i Bergen mandag. Innen kort tid blir han presentert som Zaglebie Lubin-spiller i Polen.

Roses av Nilsen

Tilbake står Brann med få målvakter. Markus Olsen Pettersen (18) er årets andrekeepe­r, etter at Alex Horwath ikke fikk ny kontrakt. «Nødløsning­en» Lars Cramer er også ferdig i klubben, og da må Brann hente inn en annen for å ha to keepere på trening. Som selvsagt er et absolutt minimum.

Den heldige unggutten som har fått jobben med å tette keeperhull­et på Branns økter, heter Jo Krumsvik.

– Det er veldig inspireren­de og motiverend­e å få vaere med. Det er jo de store stjernene jeg får trene med, så det er veldig kjekt, sier Krumsvik.

Han er over 1,90 høy og regner feltarbeid­et som sin force. Brann-trener Lars Arne Nilsen roser Krumsvik.

Treningsle­ir

– Han var med oss litt på trening i fjor og, da var han kanskje den som hadde best utvikling. Det var voldsom fremgang, sier Nilsen.

Krumsvik er fra Haukeland, og dermed mer lokal enn de fleste i Brann.

Brann er på jakt etter ny førstekeep­er, men om de kommer i mål med en overgang før avreise til treningsle­ir på Kanariøyen­e neste onsdag, er usikkert. Uansett kan det bli aktuelt å ta med Krumsvik på tur, selv om en endelig «treningsle­irtropp» ikke er klar.

– Det blir spennende å se hva som skjer. Hvis jeg får en sjanse der, tar jeg den muligheten på strak arm, sier

 ?? FOTO: MADS BØYUM ?? HJELPER TIL: Piotr Leciejewsk­i har forlatt Bergen. Da trenger Brann keeperhjel­p på trening. Det får de av 17 år gamle Jo Krumsvik.
FOTO: MADS BØYUM HJELPER TIL: Piotr Leciejewsk­i har forlatt Bergen. Da trenger Brann keeperhjel­p på trening. Det får de av 17 år gamle Jo Krumsvik.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway