Bergens Tidende

Skrev kontrakt ut 2020

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no

Gilli Rólantsson har forlenget kontrakten.

Branns Gilli Rólantsson signerte onsdag en kontrakt som strekker seg ut 2020. Det bekreftes nå av klubben.

– Jeg er riktig glad for dette. Jeg trives veldig bra i Brann og Bergen, og er glad for at vi nå er enige, sier Rólantsson.

Nå kan han legge bak seg usikkerhet om fremtiden.

– Det har vaert en vanskelig situasjon. Jeg har vaert litt stresset, men nå er jeg bare fornøyd og klar for å fokusere på å vise den beste utgaven av meg selv på banen, fortsetter Rólantsson.

– Var det et vanskelig valg?

– Jeg har vaert litt i tvil. Det var interesse fra andre klubber, men jeg har hatt en glimrende tid i Brann, sier spilleren videre.

Får trener-ros

Etter onsdagens Branntreni­ng, før Rólantsson satte navnetrekk­et sitt på papirene, snakket Lars Arne Nilsen varmt om kantspille­ren.

– Det er en veldig profesjone­ll fyr. Han kan spille på begge backene og begge kantene. På banen dekker han store rom, sier Nilsen om Rólantsson.

– Han er veldig seriøs og gjør jobben skikkelig. Det skal egentlig vaere en selvfølge, men det er litt derfor vi vil ha ham. Han er en fin gutt, fortsetter treneren.

Skulle på mot Ranheim

Med onsdagens formalitet­er unnagjort, er punktum satt i en sak som har pågått fra i fjor, og enda en spiller som gjentatte ganger sa «nei» til Branns tilbud, blir vaerende.

Rólantsson-saken har klare likhetstre­kk med det som skjedde rundt Fredrik Haugen i vinter. Også Haugen var på vei bort fra Brann, før han etter lang tid og mange tilbud fra klubben valgte å bli vaerende. Rólantsson selv har hele veien vaert åpen for å bli, men har vaert tydelig på at Brann burde belønne ham for innsatsen i forrige sesong, der landslagss­pilleren var så godt som fast på laget. Også i den utsatte kampen mot Ranheim sist helg, var Rólantsson i startellev­eren treneren hadde tatt ut.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway