Bergens Tidende

Surt Tertnestap

- BENEDICTE A. BAKKEN benedicte.andersen.bakken@bt.no

– Larvik har et lag nå som vi synes selv at vi bør matche, sier Tore Johannesse­n etter tap 28-29 hjemme.

Til tross for en spennende avslutning i møtet mellom Tertnes og Larvik, var det Larvik som fikk med seg seieren fra Haukelands­hallen søndag.

Tertnes brukte tid på å finne kampformen, men da spillet deres begynte å sitte, var de naere på å slå topplaget

– Larvik har et lag nå som vi synes selv at vi bør matche og spille jevnt med. Det klarte vi utover i kampen i dag, og så er det synd at det ikke vippet vår vei, sier trener Tore Johannesse­n etter kampen.

Tertnes klarte å henge med til tider i løpet av 1. omgang, men ikke nok til å holde følge med Larvik. Saerlig forsvarssp­illet ble Tertnes sin svakhet i 1. omgang.

Etter halvspilt omgang sto det 10–7 til Larvik.

Den ledelsen økte utover i omgangen, og på det meste ledet gjestene med fem mål på stillingen 13–8.

–Først og fremst var det forsvarssp­illet som var problemet. Fremover synes jeg vi var bra stort sett hele kampen. Det ble en god angrepskam­p for oss, sier Johannesse­n.

Tertnes hentet seg noe inn igjen mot slutten av omgangen, men Larvik gikk til pause med en komfortabe­l ledelse på 17–13.

Selv med tap, har Johannesse­n positive ting å ta med seg fra kampen.

– Angrepsspi­llet vårt har hatt en klar fremgang i det siste. Det er flere spillere som begynner å vise opp mot sitt beste. Det synes jeg de fortsatte med i dag, og det er viktig at vi tar med oss, sier Johannesse­n og legger til:

– Slik som vi lyktes mot Vipers da vi slo de, og slik vi har lyktes i andre jevne kamper, det klarte vi ikke i dag. Vi må finne ut hvorfor det ble slik.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway