Bergens Tidende

Kristianse­n varsler avklaring om Brannfremt­iden neste uke

- LARS MAGNUS IGLAND RØYS lars.magnus.roys@bt.no

Ruben Kristianse­n er i samtaler med Brann om veien videre.

Branns førstevalg på venstrebac­ken, Ruben Kristianse­n, er på utgående kontrakt og har en høyst usikker fremtid i Bergen.

Nå bekrefter Kristianse­n at hans videre karriere snart blir kjent.

– Jeg føler meg veldig ønsket i Brann. Vi har en diskusjon gående, sier Kristianse­n om en mulig kontraktsf­orlengelse i Brann. – Når får vi en avklaring? – Kanskje i løpet av neste uke, sier nordlendin­gen etter lørdagens Brann-trening.

Kristianse­n legger til at han føler seg trygg på at han ikke blir solgt i sommerens overgangsv­indu som stenger 15. august.

– Du er Brann-spiller når overgangsv­induet lukker?

– Ja, det tror jeg, svarer Kristianse­n.

Avslått kontraktsf­orslag

Kristianse­n avslo kontraktsf­orslag fra Brann før jul. Samtalene ble tatt opp igjen for en stund siden, men spillerens situasjon i Brann forandret seg da klubben signerte venstrebac­k Thomas Grøgaard fra Odd fra 1. januar.

– Det er ikke noe nytt, vi har signert Grøgaard fra nyttår av, så får vi se hva som skjer, sier sportssjef Rune Soltvedt. Sportssjef­en ønsker ikke å kommentere om Brann jobber for å hente Grøgaard allerede i sommer.

Ønsker seg konkurrent

For Brann er det nå ønskelig å hente Grøgaard umiddelbar­t, da spilleren også kan vaere et alternativ på midtbanen. Den er i sommer svekket, etter sjokksalge­t av Sivert Heltne Nilsen.

Kristianse­n ønsker seg en konkurrent på venstrebac­kplassen.

– Jeg håper Grøgaard kommer så fort som mulig, egentlig. Vi ønsker å ha en sterkest mulig stall inn i høstsesong­en, sier Kristianse­n om sin mulige konkurrent.

Tromsø, Kristianse­ns gamleklubb, er interesser­t i den rutinerte forsvarere­n og følger hans situasjon nøye.

 ?? FOTO: VEGARD W. GRØTT, BILDBYRÅN ?? AVKLARING: Ruben Kristianse­n sier at Brann-fansen kan forvente en avklaring på hans fremtid i klubben neste uke.
FOTO: VEGARD W. GRØTT, BILDBYRÅN AVKLARING: Ruben Kristianse­n sier at Brann-fansen kan forvente en avklaring på hans fremtid i klubben neste uke.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway