Bergens Tidende

Danske imponerte for Nest

- JOAR OFFERDAL VATLESTAD joar.offerdal.vatlestad@bt.no

– Han er utrolig spennende og får han ut potensiale­t sitt så ser vi ham i en større liga om noen år, sier Nesttrener Steffen Landro.

Etter en solid borteseier mot Viking så det lenge ut til at det skulle bli tre nye poeng for Nest-Sotra mot Jerv, men på overtid steg Glenn Andersen frem og utliknet (2-2).

– Gjør ingenting

Kvarteret ut i kampen endte Sondre Liseth i bakken i feltet til Jerv og dommer Bjørn Hansen pekte på krittmerke­t. Nyinnlånte Oliver Kjaergaard stilte seg opp, sendte Øystein Øvretveit feil og førte grønntrøye­ne opp ledelsen i sin debut på Ågotnes.

Ti minutter ut i andre omgang doblet Alexander Dang hjemmelage­ts ledelse. Et skudd fra Kjaergaard ble reddet av Øvretveit, men Dang nikket inn returen.

– Kjaergaard er en slik spiller man ønsker å komme på Ågotnes for å se. Han viser enorme kvaliteter, men som ung får man også den urutinerte delen. Det gjør ingenting for oss, for vi setter pris på kvaliteten­e, sier Landro.

– Endret kampen totalt

Med tyve minutter igjen tente Daniel Aase et lite håp for Jerv. To minutter på overtid fikk veteranen Andersen foten på et hjørnespar­k og sikret Jerv ett poeng.

– Vi gjorde en sterk første omgang og deler av den andre. Kampen endret seg totalt siste tretti minuttene. Jerv har noen centimeter og kilo på oss og da levde vi farlig. Der har vi forbedring­spotensial og må akseptere at to poeng røk, sier Landro.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway