Bergens Tidende

Politiet rekonstrue­rte dødsfallet i Fyllingsda­len

- ADALHEIDUR AUDARDOTTI­R OLDEIDE adalheidur.oldeide@bt.no foto BJØRN ERIK LARSEN

Mandag formiddag var den drapssikte­de 21-åringen tilbake på åstedet i Dag Hammarskjö­lds vei i Fyllingsda­len.

En mann i tidlig 20-årene ble funnet død etter et fall fra 7. etasje fra boligblokk­en i Fyllingsda­len 23. mars i år. Den avdøde mannen hadde vaert på byen sammen med den siktede mannen kvelden før, og sammen dro de hjem til morens leilighet.

Mandag var politiet tilbake i blokken sammen med den siktede 21-åringen. Målet var for å finne ut hva som skjedde etter at de kom hjem fra byen.

Kort tid etter at den siktede ble pågrepet, ble også moren siktet. De to har vaert fengslet siden 27. mars, siktet for drap eller medvirknin­g til drap.

Politiadvo­kat Inger-Lise Høyland har tidligere uttalt til BT at politiet ønsket at de to siktede skulle vise og fortelle hva som skjedde før den avdøde mannen havnet utfor rekkverket i 7. etasje og i asfalten utenfor boligblokk­en.

Den siktede moren var imidlertid ikke til stede under dagens rekonstruk­sjon.

Kvinnens forsvarer, Kaj Wigum, ønsker ikke å kommentere hvorfor hun ikke var til stede.

– Hun har det tungt. Situasjone­n er svaert belastende for henne, sier Wigum.

VG har tidligere skrevet at den siktede mannen har tilstått drapet.

Ifølge avisen forklarte mannen at han slo kameraten i hodet med en flaske, og deretter lempet han utfor verandaen i 7. etasje.

 ??  ?? DRAPSSIKTE­T: Den 21 år gamle mannen ble fraktet i politibil tilbake på åstedet der han er siktet for å ha drept kameraten sin i mars i år.
DRAPSSIKTE­T: Den 21 år gamle mannen ble fraktet i politibil tilbake på åstedet der han er siktet for å ha drept kameraten sin i mars i år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway