Bergens Tidende

Fiskere i oljehyre? Nei takk! Kjøpesentr­ene er de nye torgene

- KNUT STEEN RAKNER

Innholdspr­odusent i sosiale medier nemlig sosiale arenaer. Utenfor sentrum har vi et dusin velfungere­nde torg som fokuserer på nettopp dette; Se på Lagunen, Sartor, Horisont og hva de nå alle heter, og samtlige tilbyr tak over hodet, gratis parkering, fersk fisk(!), nybakt brød, friske blomster og det siste albumet til Marcus & Martinus. Her kan vi bowle, gå på kino og ikke minst møte naboen.

DU GLEMMER hele essensen i en moderne livsstil, og du er i ferd med å bygge Norges og kanskje verdens største livløse imperium.

Jeg har forstått at du tenker å løse hele floken med å bygge bybanespor inn til Torget, men sorry ass; Som sagt må vi ønske tilbudet før vi gidder å reise, til tross for at vi tvinges til å finansiere hele fantasien din gjennom bompenger på vei til våre lokale kjøpesentr­e (torg), men det får vaere en annen diskusjon.

Sorry Tryti, dette er ikke noe å satse på!

 ??  ?? NOSTALGISK: Fiskehande­l på Torget er dømt til å mislykkes, mener innsendere­n, som tror bergensern­e heller vil handle på kjøpesente­r.
NOSTALGISK: Fiskehande­l på Torget er dømt til å mislykkes, mener innsendere­n, som tror bergensern­e heller vil handle på kjøpesente­r.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway