Bergens Tidende

Klippet håret kort til støtte for lagkamerat

- JOAR OFFERDAL VATLESTAD joar.offerdal.vatlestad@bt.no foto FRED IVAR UTSI KLEMETSEN

I oppgjøret mot Bodø HK var det mer enn draktene som gjorde at FyllingenB­ergen-spillerne liknet på hverandre.

Håret var kortklipt på samtlige FyllingenB­ergen-spillere, utenom Tord Vårdal.

– Jeg ble veldig overrasket, men det var en fin gest for en god sak. Mitt ryker nok også neste uke, sier sisteskans­en, som nylig mistet sin far i kreft.

– Signal jeg er stolt av

For å vise sin støtte til lagkamerat­en og for saken, ble håret kortklipt søndag.

– Vi i gruppen ønsket å markere det på en fin måte, og i helgen ble vi enige om at håret skulle vekk, sier Iben Hvidsten.

– Det sier noe om hva idrett kan gjøre med mennesker. Fellesskap­et er helt fantastisk. De gjør det for en av gutta, og det er et signal fra gruppen som jeg er veldig stolt av, sier Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem.

Best i begge ender

På banen fulgte FyllingenB­ergen opp det sterke bortepoeng­et mot ØIF Arendal, og kontroller­te kampen mot Bodø fra start til slutt. Hjemmelage­t var best i begge ender av banen og ledet fullt fortjent 17–8 til pause.

Andre omgang startet noe mer målrikt enn den første, og det var Bodø som åpnet best, 19–10 etter fire minutter. Fredrik Mossestad skaffet Fyllingen en timålslede­lse etter ti minutter, 21–11.

Fyllingen-trener Andreas Gjeitrem lot etter hvert de unge få spilletid, og Ole Morten Kristianse­n og Leander Seime noterte seg på scoringsli­sten, 24–13 halvveis ut i omgangen. Bodø pyntet på resultatet de siste minuttene. Til slutt sto det 29–20 på lystavlen i Fana Arena, og Fyllingen tok sesongens første topoenger.

– Guttene var utrolig disipliner­te på det vi hadde avtalt på forhånd, og sto veldig bra bakover, med en målvakt som reddet, sier en fornøyd Gjeitrem.

– På tide med medalje

Vårdal kom inn de siste ti minuttene, og fulgte opp målvaktsar­beidet til Zivojin Ilic med to kjappe redninger.

– Det er fortsatt tidlig i sesongen, men vi sto bra bakover, sier Hvidsten.

– Om forsvaret er slik utover i sesongen, så blir det fort medalje. Det er på tide med en medalje i Fyllingsda­len, og vi har laget til det, legger Vårdal til.

Fana Arena

Dommere: Håvard Nystad Kleven og Lars Jørum Tilskuere: 823

Utvisninge­r: FyllingenB­ergen 3 x 2 min, Bodø 3 x 2 min FyllingenB­ergen: Christian Morillo Lyngbø, Iben René Hvidsten 5, Mario Matic 3, Boris Resovsky, Jonas Haugsgjerd 1, Zivojin Ilic, Tord Vårdal, Fredrik Mossestad 2, Kasper Gudnitz 6, Ole Morten Kristianse­n 1, Marius Galta Ferkingsta­d 2, Andreas Ungesson, Kristian Bolstad Aasland, Inge Aas Eriksen 4, Tomas Haugland, Leander Myklebust Seime 5

 ??  ?? SOLID: Godt forsvar kombinert med solid keeperspil­l fra Zivojin Ilic, gjorde at Bodø aldri fikk heng på FyllingenB­ergen. Sisteskans­en ble også kåret til Fyllingens beste spiller.
SOLID: Godt forsvar kombinert med solid keeperspil­l fra Zivojin Ilic, gjorde at Bodø aldri fikk heng på FyllingenB­ergen. Sisteskans­en ble også kåret til Fyllingens beste spiller.
 ??  ?? STØTTE: Da lagkamerat Tord Vårdal nylig mistet sin far i kreft, valgte FyllingenB­ergen-spillerne å klippe håret kort.
STØTTE: Da lagkamerat Tord Vårdal nylig mistet sin far i kreft, valgte FyllingenB­ergen-spillerne å klippe håret kort.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway