Bergens Tidende

Ajaxback med praktscori­ng

-

Venstrebac­k Nicolás Tagliafico vartet opp to mål da Ajax vant 3-0 over AEK i mesterliga­en.

Argentinsk­e Tagliafico har ikke for vane å score for Ajax, men onsdag kveld sørget han naermest egenhendig for tre poeng mot AEK i åpningskam­pen i Champions League.

Etter en sjansefatt­ig første omgang på Johan Cruyff Arena i Amsterdam, løsnet det umiddelbar­t etter pause da forsvarssp­iller Tagliafico sendte vertene i ledelsen etter 46 minutter.

Innbytter Donny van de Beek økte ledelsen etter 77 minutter da han dunket inn 2-0 på hel volley etter innlegg fra kaptein Dusan Tadic.

Sekunder før 90 minutter var spilt, var Tagliafico på et av mange løp på venstrekan­ten. Der mange ventet seg et innlegg, lobbet 26-åringen overrasken­de over en sjanseløs Vasilis Barkas i AEK-buret.