Bergens Tidende

Fengslet for voldtekt av datteren

-

BERGEN KL. 15.05: Mandag ble en bergensman­n i 40-årene pågrepet av politiet. Onsdag ble han fremstilt for varetektsf­engsling i Bergen tingrett, sikter for voldtekt av sin mindreårig­e datter. – Han har flere barn, men vi har ikke noen mistanke knyttet til dem, sier politiadvo­kat Elisabeth Bru, som krevde fire ukers varetekt av mannen. Ifølge Bru nekter mannen skyld. Mannen ble fengslet for 14 dager. – Han godtok kjennelsen slik at politiet får mer tid til å jobbe med saken. Ut over det kan jeg ikke gi noen ytterliger­e kommentare­r, sier forsvarer Rolf Knudsen. BERGEN KL. 14.25: – Første gang jeg sto alene på en scene, var som niåring i en talentkonk­urranse på Oasen, sier Sissel Kyrkjebø. Hvorfor forteller vi dette? Jo, sangstjern­en arrangerer i høst sin egen konkurrans­e for kvinnelige sangere. Vinnerne får dele scene med Sissel på årets juleturné. På hvert av de 19 spillested­ene i Norge, Sverige, Danmark og Europa skal en lokal sanger synge «Somewhere» fra «West Side Story» med henne. I Bergen blir det to konserter i Grieghalle­n 5. desember. De som vil vaere med må sende inn en videosnutt på Kyrkjebøs hjemmeside.

 ??  ??
 ?? ARKIVFOTO: TOR HØVIK ?? DELER SCENEN: Sissel Kyrkjebø under fjorårets julekonser­t i Grieghalle­n. På årets turné vil hun introduser­e lokale sangtalent­er på hvert stopp.
ARKIVFOTO: TOR HØVIK DELER SCENEN: Sissel Kyrkjebø under fjorårets julekonser­t i Grieghalle­n. På årets turné vil hun introduser­e lokale sangtalent­er på hvert stopp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway