Bergens Tidende

Chelsea fortsatt ubeseiret

-

FOTBALL: Chelsea fortsatte sin ubeseirede rekke i årets sesong da Southampto­n ble slått 3-0 på bortebane. Eden Hazard, Ross Barkley og Álvaro Morata sørget for at rekken med ubeseirede ligakamper er oppe i åtte. Eden Hazard og Ross Barkley var arkitekten­e bak Chelseas seier. Eden Hazard scoret 1-0-målet etter et gjennomspi­ll fra Ross Barkley etter 30 minutters spill. Så langt hadde hjemmelage­t absolutt vaert på høyde med London-laget. Barkley scoret 2-0 etter 57 minutter før Alvaro Morata rett før slutt scoret 3-0 etter pasning fra Hazard.

?? FOTO: JOHN SIBLEY, REUTERS/NTB SCANPIX ?? SUKSESSDUO: Eden Hazard (i midten) og Ross Barkley (til v.) sto bak det meste da Chelsea slo Southampto­n borte.