Bergens Tidende

FyllingenB­ergen snudde til seier i sluttsekun­dene

- JOAR OFFERDAL VATLESTAD joar.offerdal.vatlestad@bt.no

FyllingenB­ergen klatret opp på annenplass med 28-27 over Haslum borte, men treneren slipper ikke jubelen helt løs av den grunn.

FyllingenB­ergen har fått en solid start på årets håndballse­song, men så lenge ut til å gå på sesongens første tap borte mot Haslum. Noen elleville sluttsekun­der snudde alt.

– Vi står her med poeng vi kanskje ikke fortjente for andre gang denne sesongen, så det blir ikke noen jubel i taket, sier FyllingenB­ergen-trener, Andreas Gjeitrem, som nå ligger to poeng bak tabelltopp, ØIF Arendal, som har én kamp mer spilt.

Tjemsland-mur

Trond Tjemsland i Haslum-buret leverte flere solide redninger i starten av kampen, og satte også inn 5–2 i åpent mål.

Halvveis i omgangen lå Fyllingen under med fire, mye takket vaere Tjemsland. I omgangens siste sekund fikk bortelaget sjansen til å utlikne fra syv meter, men Tjemsland sto i veien igjen. 15–14 etter en intens omgang med hele syv tominutter­e.

– Vi sto OK bakover, men klarte ikke å få til alt vi ønsket. Fremover brant vi mye, sier FyllingenB­ergen-trener, Gjeitrem.

Halvveis i den andre omgangen skaffet hjemmelage­t seg en luke på fem mål. Thomas Kristensen kontret inn 24–19 etter vel 17 minutter. De siste fire minuttene ble høydramati­ske. Zivojin Ilics redning med tre minutter igjen ble fulgt opp med scoring fra Gudnitz til 27–27. Med ti sekunder igjen fikk nevnte Gudnitz straffe, og fikk sjansen til å avgjøre kampen. Gudnitz satte ballen i mål, og i andre enden holdt Fyllingen unna på kampens siste frikast. Dermed kunne bortelaget slippe jubelen løs, og spillerne stormet banen.

Andreas

Få plusser til spillerne

– Det er nok ingen av spillerne som går herfra med mange plusser i boken. Men det er også en egenskap å ta med seg poeng. Eliteserie­n, Nadderud Arena

Dommere: Andreas Daviknes Borge og Magnus Muri Nygren Utvisninge­r: 8 x 2 min Haslum, 4 x 2 min FyllingenB­ergen Toppscorer: Kasper Gudnitz 9 – FyllingenB­ergen FyllingenB­ergen: Zivojin Ilic, Tord Vårdal, Iben René Hvidsten 5, Mario Matic 6, Boris Resovsky 1, Jonas Haugsgjerd, Fredrik Mossestad 4, Kasper Gudnitz 9, Marius Galta Ferkingsta­d 1, Andreas Ungesson, Kristian Bolstad Aasland, Inge Aas Eriksen 1, Leander Myklebust Seime 1