Bergens Tidende

Publikumsr­ekord for Biff

-

FILM: Bergen internasjo­nale filmfestiv­al (Biff) melder om ny publikumsr­ekord, med 68.500 registrert­e besøkende i løpet av ni dagers festival. Av dette var 35.000 ungdommer på skolefores­tillinger. –Biff er og blir landets største filmfestiv­al hvis man regner skoleeleve­r som mennesker, sier festivalsj­ef Tor Fosse. Publikumsp­risen gikk til den norske filmen «En affaere», som vant 70.000 kroner verdt i annonserin­g på Filmweb. Neste år starter festivalen 25. september. Det markerer også 20-årsjubilee­t til Biff.

 ?? FOTO: FILMWEB ?? Fire dager med konserter, foredrag og liknende, i anledning Verdensdag­en for psykisk helse, 10. oktober.Onsdag er det konserter og foredrag på Victoria Cafe og Pub, i regi av unge medlemmer ved Fontenehus­et Bergen.Torsdag er det foredrag på Lille Ole Bull, med blant andre tidligere fotballpro­ff og pasient Claus Lundekvam, samt konsert med Hjerteslag (akustisk) og Kjaert Barn.Fredag er det panelsamta­le på Landmark, med Malin Nesvoll (Makeupmali­n), Tale Maria Krohn Engvik (Helsesista) og Gisle Agledahl (fra «Jaevla homo»), samt konsert med Sofie Hamre og Eikisen.Lørdag er det konserter på Sardinen USF, med blant andre A-laget, Misty Coast, Yolobrothe­rs og Slem Drage. VANT: «En affaere» vant publikumsp­risen.
FOTO: FILMWEB Fire dager med konserter, foredrag og liknende, i anledning Verdensdag­en for psykisk helse, 10. oktober.Onsdag er det konserter og foredrag på Victoria Cafe og Pub, i regi av unge medlemmer ved Fontenehus­et Bergen.Torsdag er det foredrag på Lille Ole Bull, med blant andre tidligere fotballpro­ff og pasient Claus Lundekvam, samt konsert med Hjerteslag (akustisk) og Kjaert Barn.Fredag er det panelsamta­le på Landmark, med Malin Nesvoll (Makeupmali­n), Tale Maria Krohn Engvik (Helsesista) og Gisle Agledahl (fra «Jaevla homo»), samt konsert med Sofie Hamre og Eikisen.Lørdag er det konserter på Sardinen USF, med blant andre A-laget, Misty Coast, Yolobrothe­rs og Slem Drage. VANT: «En affaere» vant publikumsp­risen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway