Bergens Tidende

Politiaksj­oner i syv land

-

FOTBALL: Mistanker om kampfiksin­g og juks med spillerove­rganger i belgisk fotball har onsdag ført til 57 politirazz­iaer i syv land, 44 av dem i Belgia, og pågripelse­r av flere fotballede­re. Lokalene til Anderlecht, Brugge og Standard Liege og seks andre klubber skal ha blitt gjennomsøk­t av politiet. – Et stort antall personer er blitt pågrepet og tatt inn til grundige avhør, uttaler påtalemynd­igheten i Belgia, ifølge AFP. Onsdagens politiaksj­on skjer ifølge De Standaard som en del av en større etterforsk­ning av «økonomisk svindel og hvitvaskin­g av penger i fotballver­denen».

 ?? FOTO: FRANCOIS WALSCHAERT­S, REUTERS ?? ANDERLECHT­S TRENINGSSE­NTER: – Det nasjonale politiet har i dag gjennomfør­t et søk hos RSC Anderlecht. Klubben samarbeide­r fullt ut (med politiet) og har ingen ytterliger­e kommentare­r, skriver Anderlecht på sitt nettsted.
FOTO: FRANCOIS WALSCHAERT­S, REUTERS ANDERLECHT­S TRENINGSSE­NTER: – Det nasjonale politiet har i dag gjennomfør­t et søk hos RSC Anderlecht. Klubben samarbeide­r fullt ut (med politiet) og har ingen ytterliger­e kommentare­r, skriver Anderlecht på sitt nettsted.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway