Bergens Tidende

Nådeløs Brann-trener om vrakingen av Deyver Vega: – I fjor spilte vi på hans måte, men vi tapte alle kampene.

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no foto BJØRN ERIK LARSEN

Branns Deyver Vega har ikke startet en kamp i år. Trener Lars Arne Nilsens forklaring er svaert direkte.

Vegas tid i Brann kunne vaert over i fjor sommer, den virket å vaere over denne sommeren og det vil vaere en gedigen overraskel­se om kantspille­ren ikke flytter på seg i vinter.

Med seg bort fra Bergen får Vega tøffe tilbakemel­dinger fra trener Nilsen, som sier han har valgt ikke å spille «på Vegas måte»:

– I fjor høst gjorde vi det, men da vi tapte alle kampene. Raste nedover tabellen. Det er det dere må se på, hvor mange kamper er han med å vinne?

Vega startet 12 kamper i 2017. Brann vant seks og tapte fem av

 ??  ?? PÅ VEI BORT: Deyver Vega tror det er best at denne sesongen er hans siste i Brann og regner med å forlate klubben til vinteren. – Jeg får en ny utfordring og kan komme på landslaget, sier Ve Bergen. Han og treneren er sterkt uenige om hvorvidt Vega fungerer i Branns spillestil.
PÅ VEI BORT: Deyver Vega tror det er best at denne sesongen er hans siste i Brann og regner med å forlate klubben til vinteren. – Jeg får en ny utfordring og kan komme på landslaget, sier Ve Bergen. Han og treneren er sterkt uenige om hvorvidt Vega fungerer i Branns spillestil.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway