Bergens Tidende

Braekhus røper dato for neste kamp

-

med bergensere­n for drøyt ett år siden, var deltakelse i «eliteklubb­en» alt som sto i hodet for Jacobsen. Slik er det ikke nå. til å øke den gode statistikk­en, men da må britiske Goodwin slås på hjemmebane.

– Han er en tøffing som alltid kommer hardt ut og klar for å krige. Han er en ganske allsidig fighter som jeg respektere­r. Men ikke noe mer enn det, sier Jacobsen.

De siste månedene har Jacobsen fått et enda bedre team rundt seg, med spesialist­er som hjelper ham med alle delene av MMA-sporten. Det gjør at bergensere­n føler seg bedre enn noen gang.

– Vi kan ikke få det mer profesjone­lt enn det er nå. Jeg har de aller beste folkene i ryggen, og det er veldig betryggend­e. Vi har hatt en veldig

god oppkjøring denne gangen, og det gjør at når jeg står i buret vet jeg at jeg har gjort det arbeidet som må til for å få seieren, sier 30åringen.

Og planen for lørdag har han klar:

– Jeg skal inn og gjøre det jeg vanligvis gjør på trening, ha det gøy og levere, sier Jacobsen som forteller at det har vaert utfordrend­e å finne motstander­e den siste tiden:

– En ting er å tape, en annen ting er å bli slått helseløs. Det er en skrekk mange sitter i, og jeg vil vaere den som gir de den skrekken.

Cecilia Braekhus bokser sin neste kamp på et HBO-stevne i USA lørdag 8. desember.

37-åringen møtte NTB på Grand Hotel torsdag. Hvem som blir motstander i neste kamp er ennå ikke klart. Braekhus opplyser at man er i sluttfasen av forhandlin­gene.

– Vi håper å kunne kunngjøre det veldig, veldig snart. Jeg kan ikke si noe om mulige motstander­e før det er ferdigstil­t, sier hun.

Det er heller ikke bestemt i hvilken by kampen skal gå.

– Slik jeg har skjønt det, står det mellom Las Vegas og Los Angeles, sier Braekhus, som samtidig ikke vil utelukke at kampen går i New York.

– Man skal aldri si aldri i boksing. Men jeg forstår det slik at det er Vegas som ligger best an, men så kan det bli Los Angeles eller kanskje New York.

– Jeg hadde en fantastisk opplevelse i LA da jeg bokset der, og det er der vi skal ha treningsca­mp nå. Det er jo Hollywood, så det blir aldri kjedelig der, sier Braekhus.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway