Bergens Tidende

Barkley reddet Chelsea-poeng på overtid

-

Manchester United så ut til å ta en sterk borteseier mot Chelsea, men seieren røk fem minutter på overtid da Ross Barkley utliknet til 2–2 på Stamford Bridge.

Dommer Mike Dean la til seks minutter i lørdagens tidligkamp mellom Chelsea og Manchester United. Da ledet United 2-1, noe de gjorde helt til det gjensto 30 sekunder av overtiden. Da tuppet Ross Barkley ballen i mål og sørget for at Maurizio Sarris mannskap fortsatt er ubeseiret i årets Premier League.

Chelsea-benken feiret heftig og en av Chelseas assistentt­renere slang med leppen til Mourinho, som tente på alle pluggene. Dermed ble det bråk både mellom spillere og på benken.

– Sarri var den første som kom og beklaget hendelsen. Også assistente­n har beklaget. Jeg sa at han skulle glemme det. Også jeg har gjort dumme ting gjennom karrieren, sa Mourinho i et intervju vist på TV 2 etter kampen.

José Mourinho hadde tapt samtlige tre kamper på Stamford Bridge etter at han i 2015 fikk sparken i Chelsea. I sitt fjerde forsøk som Manchester United-manager så det ut som seieren omsider skulle komme, takket vaere to scoringer fra Anthony Martial. Slik gikk det ikke, men Mourinho unngikk tap denne gang.

United-manageren var skuffet etter kampen.

– Vi var det beste laget, sa en Mourinho. Han mente 2–2 var ett skrekkelig resultat slik kampen utviklet seg. NTB

?? FOTO: CARL RECINE, NTB SCANPIX/REUTERS ?? SIKRET SEIER: Vertene var kompakte og nektet Liverpool å komme til mange sjanser, men i det 24. minutt greide de rødkledde å finne en åpning. Her er Liverpools Mohamed Salah i duell med Huddersfie­lds Christophe­r Schindler.
FOTO: CARL RECINE, NTB SCANPIX/REUTERS SIKRET SEIER: Vertene var kompakte og nektet Liverpool å komme til mange sjanser, men i det 24. minutt greide de rødkledde å finne en åpning. Her er Liverpools Mohamed Salah i duell med Huddersfie­lds Christophe­r Schindler.