Bergens Tidende

Seieren glapp for Arna-Bjørnar på overtid

-

Selv om det endte uavgjort mot Vålerenga, i en kamp der bortelaget sto for de fleste målsjansen­e, har Arna-Bjørnar fortsatt grepet om bronsemeda­ljen i Toppserien.

Amalie Eikelands scoring så lenge ut til å gi Arna-Bjørnar seieren borte mot Vålerenga, men Stine Pedersens utlikning på overtid gjorde at det ble poengdelin­g i på Intility Arena. Uavgjort endte det også for Sandviken hjemme mot LSK Kvinner, noe som gjør at ArnaBjørna­r fortsatt ligger på bronseplas­s, to poeng foran Sandviken og Kolbotn med én runde igjen å spille.

– Det var sinnssykt bittert. Hadde vi spilt dårlig hadde vi tatt det til etterretni­ng, men i dag hadde vi fortjent mer, sier Arna-Bjørnar-trener Morten Røssland.

For etter en jevn og sjansefatt­ig førsteomga­ng hadde ikke Arna-Bjørnar dommeravgj­ørelsene med seg i andre omgang: Vålerengas Sherida Spitse blir liggende etter en duell, men dommer Ingvild Aarland lar spillet fortsette og Arna-Bjørnar angriper. Da de kommer alene med keeper velger likevel Aarland å blåse av.

Etter flere Arna-Bjørnarsja­nser er det til slutt Vålerenga og Stine Pedersen som setter inn utlikninge­n på overtid. Men til tross for poengdelin­gen vil et uavgjortre­sultat i siste runde etter all sannsynlig­het holde for å sikre bronsen. Arna-Bjørnar ligger henholdsvi­s 16 og 30 mål foran Sandviken og Kolbotn om lagene skulle ende likt på poeng.

– Vi skal fighte helt inn. Nå ble det kun uavgjort i dag, og Klepp hjemme blir en knalltøff kamp. Vi må opp i manesjen og vinne, sier Røssland.

Sandviken møter derimot bunnlaget Lyn på bortebane, mens Kolbotn spiller hjemme mot Vålerenga, som kun ligger tre poeng bak dem på tabellen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway