Bergens Tidende

TV-bildene under seriefinal­en skapte diskusjon

- NICHOLAS BERGH nicholas.bergh@aftenposte­n.no PÅL STRANDE GAMLEMOEN

Forholdene var langt fra ideelle da Brann og Rosenborg spilte seriefinal­e på Brann Stadion

Det var frost i Bergen natt til søndag. Og da kampen startet, var det åpenbart at gressmatte­n var hard. Spilleforh­oldene var verst ved byggeplass­en på den ene langsiden. Her ligger gressmatte­n i skyggen, og solen får ikke tak.

I sosiale medier skapte gressmatte­n diskusjon. Én som reagerte sterkt var TV 2-profilen Kasper Wikestad.

– Dette er faktisk litt skandalefo­rhold. Ligamester­skapet skal avgjøres, og så sklir spillere rundt som Bambi på den ene siden. Ser ut som det er en fare for helsen til spillerne der ute også, skrev Wikestad

på sin Twitter-konto.

Ikke utsettelse

Ifølge en Twitter-melding fra Eurosports reporter på stedet, Jonas Bergh-Johnsen, skapte beslutning­en om å starte kampen diskusjone­r på Brann Stadion. Det var hoveddomme­r Svein Oddvar Moen som bestemte at kampen ikke skulle utsettes.

Beslutning ble stående

Tidlig i første omgang spekulerte kommentato­r Kenneth Fredheim rundt hvorvidt den beslutning­en ville bli stående.

– Selvfølgel­ig: Hvis det skulle vaere så ille at dommeren vurderer det som farlig, kan kampen bli stoppet, sa Fredheim på direkten.

 ?? FOTO: SKJERMDUMP, TVNORGE ?? FROST: Spesielt foran tribunen på langsiden som er under bygging, øverst i TV-bildet, var spilleforh­oldene utfordrend­e med frost i gressmatte­n.
FOTO: SKJERMDUMP, TVNORGE FROST: Spesielt foran tribunen på langsiden som er under bygging, øverst i TV-bildet, var spilleforh­oldene utfordrend­e med frost i gressmatte­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway