Bergens Tidende

Et

-

(V) bygge dette geniale og innovative huset på Festplasse­n. Jeg antar at helsebyråd Rebekka Ljosland (KrF) kan se det helsefremm­ende i dette tiltaket når hun ber om penger fra finansbyrå­d Ulstein. Ordfører Marte Mjøs Persen (Ap) kan få klippe snoren, og skolebyråd Roger Valhammer (Ap) kan invitere en barnehage til å vaere de første som prøver huset, sammen med byrådslede­r Harald Schjelderu­p (Ap). Han kan servere skillingsb­oller og varm kakao til ungene. Og til pressen som er der for å dekke det hele.

SÅ NÅR UNGENE er gått hjem for å spise middag, kan jeg få en time. En problemfri time i gode venners lag. Så kan jeg sitte på gresset under sollampen og lese i BT at åpningen av huset ble en suksess og alle er glade. Jeg kan også lese en artikkel hvor en annen hydrolog tror at all nedbøren gir lavere strømprise­r til byens innbyggere. Det er jo bra. For da blir det jo billigere å bruke sollampen inni huset når det bøtter ned utenfor.

 ?? ILLUSTRASJ­ONSFOTO: NTB SCANPIX ?? SOL: Så når ungene er gått hjem for å spise middag, kan jeg sitte på gresset under sol-lampen, skriver Thomas Anthun Nielsen.
ILLUSTRASJ­ONSFOTO: NTB SCANPIX SOL: Så når ungene er gått hjem for å spise middag, kan jeg sitte på gresset under sol-lampen, skriver Thomas Anthun Nielsen.
 ??  ?? Har du også et forslag om hvordan Bergen kan bli enda bedre? Send det til debatt@bt.no, og merk e-posten med «Litt bedre Bergen»!
Har du også et forslag om hvordan Bergen kan bli enda bedre? Send det til debatt@bt.no, og merk e-posten med «Litt bedre Bergen»!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway