Bergens Tidende

Bamba måtte hjelpes av banen

- JOAR OFFERDAL VATLESTAD joar.offerdal.vatlestad@bt.no MADS BØYUM

– Det så ikke bra ut, sier Lars Arne Nilsen.

Brann-spiss Daouda Bamba måtte hjelpes av banen av to personer mot slutten av torsdagens Brann-trening.

– Jeg så situasjone­n, og tror han fikk en vridning i kneet. Klart det så ikke bra ut med tanke på å bli klar om to-tre dager, sier Branntrene­ren.

Bamba så tydelig ut til å vaere i smerter på vei av banen.

– Han ligger på benken, så det jeg kan ikke svare på hvordan situasjone­n er, men det så ikke bra ut, sier Nilsen.

Dermed fikk Nilsen enda et usikkert kort inn mot helgens borteoppgj­ør mot Kristiansu­nd. Peter Orry Larsen måtte av banen mot Strømsgods­et etter å ha fått seg et kutt i leggen.

– Han går og er nok klar for trening om en ukes tid. Han måtte sys, og det må få gro, så er han klar. Sannsynlig­vis er det ikke mer alvorlig enn det, sier Nilsen.

Sahin-Radlinger ute

Keeper Samuel Sahin-Radlinger er etter alt å dømme fortsatt ute av spill når Brann møter Kristiansu­nd.

Målvakten kunne trene torsdag.

– Jeg er litt frustrert over situasjone­n. Jeg ønsket å vaere tilbake for tre uker siden, men jeg må vaere tålmodig. Jeg håper å spille den siste kampen, sier SahinRadli­nger, som var gjennom en operasjon i oktober.

– Han har prøvd seg på trening, men er ikke der han skal vaere, så han er vel tvilsom, sier Nilsen om sisteskans­en sjanse for å rekke kampen mot Kristiansu­nd.

ikke

– Biter tennene sammen

Kristoffer Barmen trente én dag forrige uke, sto over mot Strømsgods­et, og hadde sin første økt denne uken torsdag.

– Jeg henger litt etter på treningsfr­onten. Det viktigste er at nakken får hvilt seg, ellers kan jeg ikke spille uansett, så får vi se om vi klarer å få meg i form til søndag.

Barmen sier nakken stivner litt etter en slik økt.

– Nå går det mot slutten av sesongen, og jeg har veldig lyst å vaere med, så da biter man tennene litt ekstra sammen, sier Barmen.

– Nakkeprobl­ematikken har vi kjempet med lenge. Det er en kinkig situasjon med tanke på trening og å spare ham til kamp, så vi får se om han blir med nordover, sier Nilsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway