Bergens Tidende

E fikk, et overfall

-

buen?» Coly svarte at han ikke rørte ham, men det var en klar, klar albue, sier Rólantsson etter kampen.

Bråk også i fjor

Også i tilsvarend­e kamp i fjor kokte det mellom Aliou Coly og Brann. Coly traff davaerende Brann-spiss Jakob Orlov knallhardt i leggen med knottene. Orlov hadde tydelige merker etterpå og var en av flere som var svaert klar på at det røde kortet burde blitt vist Coly.

– Han stemplet meg i leggen. Det var det jeg kjente. Hvis stempling i leggen gir rødt kort etter reglene, synes jeg det er klart, sa Orlov.

Heller ikke den gang snakket Coly med pressen etterpå.

Spissen fikk støtte fra blant andre Jesper Mathisen, TV 2s ekspert som mente kortet var «mørkerødt». Dommeren den gangen, Svein Oddvar Moen, vurderte taklingen på Orlov til å vaere et gult kort.

Halvannet år senere ble det igjen fyr mellom Coly og Brann. Og som i fjor ble det Brann-tap i Kristiansu­nd, denne gangen 1–3.

Brann er nå bak Molde i kampen om sølvet. Rosenborg er seriemeste­r.

 ?? FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT, BILDBYRÅN ?? Kristiansu­nd. Etter å ha ligget på kunstgress­et, kom han seg på beina, der han ble støttet av lege Arne Instebø.
FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT, BILDBYRÅN Kristiansu­nd. Etter å ha ligget på kunstgress­et, kom han seg på beina, der han ble støttet av lege Arne Instebø.
 ?? FOTO: MADS BØYUM ?? LIKE ETTER: Teinste ute på gresset, støttet av lege Arne Instebø.
FOTO: MADS BØYUM LIKE ETTER: Teinste ute på gresset, støttet av lege Arne Instebø.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway