Bergens Tidende

To Brann-spillerne er ferdige i klubben

- ØYSTEIN JOREM sporten@bt.no

Braaten er ferdige i Brann.

36 år gamle Daniel Braaten spiller sin siste Brann-kamp mot Odd neste helg.

Brann-trener Lars Arne Nilsen bekrefter til TV 2 at den tidligere RBK-, Vålerenga-, Bolton- og FCK-spilleren ikke får fornyet kontrakten sin til neste sesong.

Ny klubb

Branns nummer 25 har bare spilt ti kamper denne sesongen, tre av de fra start. Han har slitt med skader i hele år. Han har verken levert mål eller assists for laget som for øyeblikket holder bronseplas­sen i Eliteserie­n.

Han fikk tilsammen 72 kamper for klubben, og har scoret fire mål. Nå må han finne seg en annen klubb.

Trolig følger flere Brannspill­ere Braaten ut fra klubben. Både Ruben Kristianse­n, Samuel Sahin-Radlinger og Peter Orry Larsen er ute av kontrakt .

Nilsen sier at de ønsker Radlinger videre, mens Orry Larsen har fått et tilbud han har takket nei til.

– Det er noe vi respektere­r. Det spørs hva som skjer her. Det er gode gutter som har gjort en fantastisk jobb for oss. Så kan det vaere andre som er på vei ut av andre årsaker, svarer Nilsen. Reiser

Orry Larsen har vaert i klubben i to år siden han kom fra Aalesund. Han har scoret ni mål på sine 46 kamper for Brann, fem av de i årets sesong.

Ruben Kristianse­n har hatt et avklart forhold om at han drar videre når kontrakten går ut ved nyttår. Han mistet venstrebac­k-plassen til Thomas Grøgaard etter en skade i sommer.

 ??  ?? IKKE NYE KONTRAKTER: Peter Orry Larsen (til v.) og Daniel
IKKE NYE KONTRAKTER: Peter Orry Larsen (til v.) og Daniel

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway