Bergens Tidende

Kan ha spilt sin siste Brann-kamp

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no MAGNUS WIKAN

Branns førstekeep­er, Samuel Sahin-Radlinger, rekker neppe sesongavsl­utningen.

I september vant

Brann borte mot Haugesund. Det kan ha vaert siste gang

Samuel Sahin-Radlinger sto i mål for klubben. På trening den påfølgende uken skadet han kneet, og siden har han ikke vaert frisk nok til å vokte Brann-buret.

For to uker siden var han tilbake i trening, men da følte han nye smerter etter operasjone­n. Dem kjenner han fortsatt.

Tirsdag bekreftet den østerriksk­e keeperen at han sannsynlig­vis må stå over lørdagens serieavslu­tning mot Odd. Da hadde han gjennomfør­t en kortere treningsøk­t enn lagkamerat­ene på Nymark.

– Svaert små sjanser

– For å vaere aerlig, så er sjansene svaert små for at jeg spiller den kampen. Jeg kommer til å teste de neste dagene, men jeg kommer ikke til å ta noen sjanser for å spille, sier Sahin-Radlinger, og forklarer situasjone­n:

– Jeg kan gjøre mye med kneet, men fortsatt ikke alt. Slik har det vaert i to uker nå. Den gode nyheten er at nye røntgenbil­der viser at det ikke er snakk om noen brudd eller en mislykket operasjon, men den dårlige nyheten er at jeg ikke kan trene skikkelig, sier han.

Om fremtiden

Dermed kan Brann-karrieren vaere over for keeperen.

– Det er litt trist at jeg har mistet disse kampene på slutten av sesongen. Jeg ville hatt det annerledes, men kan ikke forandre det.

Han er i leid inn fra tyske Hannover ut året og har fortsatt kontrakt med den tyske klubben. I Bergen er det usikkert om Brann vil strekke seg for å kjøpe keeperen.

Brann har en opsjon på å kjøpe målvakten for om lag fire millioner kroner.

– Komplisert

Leilighete­n han bor i, med strålende sjøutsikt, er lagt ut for leie igjen. SahinRadli­nger sier dette er for å slippe å betale unødig grunnet oppsigelse­stid i leiekontra­kten, om han skal bort fra Bergen.

– Vil du like å bli her?

– Ja! Jeg liker meg her. Og som jeg har sagt mange ganger, er jeg lykkelig her. Det er lenge siden jeg har følt tilliten jeg har fra treneren og klubben, sier Samuel Sahin-Radlinger.

Så er spørsmålet hvor fornøyd Branns keeper er med det som sannsynlig­vis ender med bronse, kanskje sølv, men ikke gull som det lå an til.

– Jeg er selvsagt litt trist, med tanke på at vi startet sesongen som vi gjorde. Men for klubben er det en veldig stor ting å vaere kvalifiser­t for europacup, men i bakhodet vil det alltid ligge at vi hadde en sjanse til å vinne gullmedalj­ene, sier Sahin-Radlinger.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway