Bergens Tidende

Gjeitrem utrolig skuffet over innsatsen

- TRULS FENRE truls.fenre@bt.no

FyllingenB­ergen var flere ganger på høyde med Runar Sandefjord, men bortelaget dro ned tempoet og lyktes.

FyllingenB­ergen tettet luken til bortelaget ved flere anledninge­r, men var likevel aldri i naerheten av å ta seieren i Framohalle­n søndag. Hjemmelage­ts trener, Andreas Gjeitrem, var ikke nådig i sin dom etter kampen.

– Jeg er utrolig skuffet. Vi var skygger av oss selv utpå der. Jeg forstår at alle ikke kan vaere på topp gjennom en hel kamp, men i dag var det en kollektiv kollaps, sier en nedstemt Gjeitrem.

Ingen sluttspurt

Etter en jevn åpning begynte Runar Sandefjord å skaffe seg en luke til hjemmelage­t. Fra 7–7 ble det et gap på fem mål i bortelaget­s favør fire minutter før pause. Da halvtimen var spilt sto det 9–14.

Elleve minutter ut i andre omgang var luken tettet og det sto 18–18. Men ti minutter før slutt hadde Runar igjen skaffet seg overtaket og FyllingenB­ergen trengte en god sluttspurt. Den kom aldri.

– Runar dro ned tempoet og da ble det kamp. Vi fikk opp tempoet igjen etter pause og hentet inn målene, men så havnet vi tilbake til der vi var og tempoet falt, sier Gjeitrem, og legger til:

– Må se på oss selv

– Nå må vi se på oss selv. Ingen var med på å få opp trykket eller tempoet. Jeg spurte etter første omgang om noen hadde vaert nede på knaerne og trådt til. Det hadde ingen.

Neste mulighet til å rette opp skuffelsen kommer på torsdag. Da møter FyllingenB­ergen de regjerende NM-mestrene Drammen i Drammensha­llen. Dommere: Ismet Kvakic, Tommy Andre Eriksen

Utvisninge­r: 2x2 min., FyllingenB­ergen. 2x2 min.

Toppscorer FyllingenB­ergen: Marius Ferkingsta­d, Inge Eriksen 6. FyllingenB­ergen: Iben René Hvidsten, Mario Matic, Boris Resovsky, Jonas Haugsgjerd, Zivojin Ilic, Tord Vårdal, Fredrik Mossestad, Kasper Gudnitz, Marius Galta Ferkingsta­d, Andreas Ungesson, Inge Aas Eriksen, Tomas Haugland, Marcus René Naess Soltvedt, Leander Myklebust Seime.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway