Bergens Tidende

Brann ønsker seg Sahin-Radlinger, men bare til den rette prisen

- ØYSTEIN VIK oystein.vik@bt.no

– Vi håper på en rask avklaring, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt om klubbens keepersitu­asjon.

Branns førstekeep­er gjennom store deler av sesongen, Samuel Sahin-Radlinger, er i ferd med å forlate Bergen og vende tilbake til Tyskland. 26-åringen var bare på lån fra Hannover 96, og avtalen hans med Brann er nå ute.

Men Brann ønsker ikke at det skal bli med bare den ene sesongen i Bergen. Nå ser sportssjef Rune Soltvedt på muligheten for å få til en ny avtale for den østerriksk­e keeperen.

– Vi håper å få til en rask avklaring med Samuel. Hvis ikke, så går vi videre til neste steg, sier Soltvedt.

Må få ned prisen

Etter det BT kjenner til har Brann en opsjon på å kjøpe Sahin-Radlinger for om lag fire millioner kroner. I tillegg har spilleren en relativt høy lønn. Dersom Brann skal få til en overgang, må både lønn og kjøpssum forhandles ned.

– Vi må finne ut om dette kan bli noe vi kan vaere villige til å gjøre. Å ta en spiller fra tysk Bundesliga til Brann er utrolig utfordrend­e, sier Soltvedt.

For en uke siden snakket Sahin-Radlinger om muligheten for å fortsette i Bergen. Han gir

 ??  ?? HAR GJORT TABBER: Keeper Samuel Sahin-Radlinger var til tider som en ekstra utespiller for Brann på grunn av sine gode ferdighete­r med bena. Men han har også gjort uforklarli­ge tabber i n
HAR GJORT TABBER: Keeper Samuel Sahin-Radlinger var til tider som en ekstra utespiller for Brann på grunn av sine gode ferdighete­r med bena. Men han har også gjort uforklarli­ge tabber i n

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway