Bergens Tidende

Jansrud klar for storslalåm­debuten

-

Kjetil Jansrud kjører samtlige tre verdenscup­renn i alpint i Beaver Creek kommende helg. Det betyr gjensyn med storslalåm.

Leif Kristian Nestvold Haugen, Henrik Kristoffer­sen, Aleksander Aamodt Kilde, Rasmus Windingsta­d, Bjørnar Neteland, Marcus Monsen og Jansrud utgjør det norske laget i storslalåm.

For kvinnenes del er det fartsrenn i Lake Louise kommende helg. Fredag og lørdag er det utfor, mens det søndag skal kjøres super-G. Kajsa Vickhoff Lie fikk sine første verdenscup­renn i både super-G og i utfor forrige sesong, og er klar til start i Lake Louise sammen med Ragnhild Mowinckel.

– Vi ser fram til helgens fartsrenn i USA og Canada. Vi har historisk sett hatt mange veldig gode prestasjon­er i disse bakkene, så det er litt naturlig forventnin­ger til at vi har muligheter foran disse krevende konkurrans­ene, sier sportssjef Claus Ryste.

Søndagens renn i Beaver Creek blir sesongens første i storslalåm for menn all den tid åpningsren­net i Sölden måtte avlyses. FIS har for øvrig satt opp igjen det rennet i Saalbach/Hinterglem­m 20. desember.

 ??  ??
 ?? FOTO: REUTERS ?? HEKTISK HELG: Søndag kjører Kjetil Jansrud i Beaver Creek sesongens første storslalåm­renn.
FOTO: REUTERS HEKTISK HELG: Søndag kjører Kjetil Jansrud i Beaver Creek sesongens første storslalåm­renn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway