Bergens Tidende

Triatlon-stjernesku­dd blir vaerende på gutteromme­t til etter OL

-

– Topp seks lever ganske greit. Både Stornes og Iden sier at Olympiatop­pen-penger ikke er avgjørende for å kunne satse videre på samme nivå som nå, men det er penger som eventuelt vil gjøre hverdagen langt mer trygg og sikker.

– Jeg har mer enn nok midler til å ta OL-gull. Det er ikke sånn at den som tjener mest blir best. Men skal du holde på med idrett i 10–15 år uten å tjene penger på det, står du på bar bakke når du slutter. Det er en fulltidsjo­bb, og jeg vil ikke gå i minus på en fulltidsjo­bb, sier Gustav Iden.

 ?? ARKIVFOTO: GEIR MARTIN STRANDE ?? UTFORDRERE: Kristian Blummenfel­t (til v.) har stabiliser­t seg i verdenstop­pen i triatlon. Denne sesongen har også Casper Stornes (midten) og Gustav Iden utfordret de beste. Her er guttene sammen på trening i Ado før sesongen.
ARKIVFOTO: GEIR MARTIN STRANDE UTFORDRERE: Kristian Blummenfel­t (til v.) har stabiliser­t seg i verdenstop­pen i triatlon. Denne sesongen har også Casper Stornes (midten) og Gustav Iden utfordret de beste. Her er guttene sammen på trening i Ado før sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway