Bergens Tidende

Solskjaer fortsetter i tre nye sesonger

- TROND HUSTAD trond.hustad@r-b.no

– Vi ble enige etter én samtale, bekrefter Molde-treneren.

Administre­rende direktør Øystein Neerland bekrefter i en pressemeld­ing at Ole Gunnar Solskjaer fortsetter i Molde ut 2021-sesongen.

– Vi er veldig fornøyde med å ha Ole Gunnar med videre. Kontinuite­t er viktig i fotball, og det tar tid å bygge lag. Nå kan vi fortsette å bygge videre på laget som spilte underholde­nde fotball, scoret flest mål og vant kamper i høst. Ole Gunnar har satt sitt preg på laget, det vil vi han skal gjøre de neste årene også. En viktig og god signering, dette, sier Neerland.

Solskjaer har gjentatte ganger slått fast at han ønsker å fortsette i Molde og at han trodde partene ville komme til enighet.

– Jeg har aldri lagt skjul på at jeg trives veldig godt i klubben og er meget fornøyd med å kunne fortsette å utvikle laget. Vi har sakte men sikkert naermet oss toppen av tabellen, og jeg ønsker å se videre utvikling og forbedring de neste årene – i jakten på trofeer og europacups­pill. Klubben tar fortsatt steg for steg og dette er noe jeg fortsatt ønsker å bidra til. Så snart vi satte oss ned og diskuterte forlengels­e, ble vi enige i løpet av én samtale. Jeg gleder meg allerede til å ta fatt på sesongforb­eredelsene og jobben med å hjelpe guttene og klubben på veien mot toppen, sier Solskjaer til moldefk.no.

Molde Fotballklu­bbs styreleder Odd Ivar Moen er veldig fornøyd med at Solskjaer har signert ny kontrakt.

– Vi er sikker på at Ole Gunnar er rett mann til å lede spillerne og det sportslige apparatet til å ta nye steg. Molde FK tenker langsiktig og har tro på prosjektet som Ole Gunnar har satt i gang, sier Moen.

 ?? FOTO: MOLDEFK.NO ?? ENIGE: Trener Ole Gunnar Solskjaer, direktør Øystein Neerland og styreleder Odd Ivar Moen.
FOTO: MOLDEFK.NO ENIGE: Trener Ole Gunnar Solskjaer, direktør Øystein Neerland og styreleder Odd Ivar Moen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway