Bergens Tidende

Obos-leilighet til 95 millioner kroner

-

I et nytt boligprosj­ekt på Majorstuen i Oslo koster den største leilighete­n 95 millioner.

Obos-sjef Daniel Siraj sier han helst ville satt prisen enda litt høyere for leilighete­n på 380 kvadratmet­er, og han regner med at den blir solgt.

– Ja, hvis ikke hadde vi ikke satt prisen der. Grunnen til at prisen er satt sånn, er at det er en leilighet på over 300 kvadratmet­er med 400 kvadratmet­er takterrass­e. Jeg mente vi burde satt prisen på 100 millioner, men markedsfol­kene ville ikke gå høyere enn 95, sier Siraj til NRK.

Det har ifølge Siraj allerede vaert flere som har vist interesse for toppleilig­heten i tolvte etasje, som har fire soverom.

– Dette er litt Robin Hood, ta fra de rike og gi til de fattige. Overskudde­t bruker vi til å kjøpe tomter andre steder og bygge boliger i prosjekter som kanskje ikke er like økonomisk baerekraft­ige, og som er tilpasset lavinntekt­sgrupper, sier Obos-sjefen. NTB

 ?? FOTO: HEIKO JUNGE, NTB SCANPIX ?? BLE TRUET: Mohyeldeen Mohammad er dømt for å ha truet stortingsr­epresentan­t Abid Raja (bildet) på SMS og i en video som ble lagt ut på YouTube i september 2016.
FOTO: HEIKO JUNGE, NTB SCANPIX BLE TRUET: Mohyeldeen Mohammad er dømt for å ha truet stortingsr­epresentan­t Abid Raja (bildet) på SMS og i en video som ble lagt ut på YouTube i september 2016.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway