Bergens Tidende

Nytt bud på Skålevik

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no

Sarpsborg graver dypere i lommene etter Steffen Lie Skålevik.

Brann har mottatt enda et bud fra Sarpsborg på Steffen Lie Skålevik, det tredje i rekken fra østfoldskl­ubben.

Etter det BT har grunn til å tro, ligger budet på tett opp mot tre millioner kroner. Det skal nå pågå forhandlin­ger mellom klubbene.

Vil beholde Skålevik

Brann vurderer dette, men mye tyder nå på at eliteserie­rivalene naermer seg et nivå hvor det er interessan­t for Brann å selge. Brann har nemlig vist konkret interesse for serbiske Fejsal Mulic. Den 2,03 meter høye serberen kan komme til å bli Skåleviks erstatter i Brann.

Branns sportssjef Rune Soltvedt kan derimot ikke love at Steffen Lie Skålevik kan få tilbringe fremtiden sin i fylket hvor pølser gjerne kles inn i vafler:

– Dette er jo en spiller det har vaert stor interesse for, også tidligere. Per i dag er situasjone­n slik at Steffen er en spiller vi gjerne vil beholde og ha i Brann. Sarpsborgs sportssjef sier dette:

– Jeg har egentlig ikke så lyst til å kommentere dette. Vi er ikke så veldig opptatt av å snakke om spillerlog­istikk. Men vi er ute etter å forsterke laget vårt, vi.

Vil ha ny angriper

Sarpsborg har fra før flere hordalendi­nger i stallen. Kristoffer Larsen, Kristoffer Zachariass­en og Gaute Vetti har alle ambisjoner om å prege Eliteserie­n gjennom spill for fjorårets Europaliga­deltaker.

Sarpsborg har tidligere kommet med flere bud på Skålevik. Alle har blitt avslått. Spissen har derimot nå under ett år igjen av sin kontrakt med Brann, og etter en høst hvor Daouda Bamba ble innkjøpt for store penger og hvor Skålevik fikk begrenset med spilletid, er det på det rene at Skålevik åpner for andre klubber i fremtiden.

Fra Sarpsborgs side er det ønskelig å signere en ny angriper til Geir Bakkes 4–4–2-system. Dansken Patrick Mortensen er nemlig aktuell for flere klubber, blant annet i hjemlandet.

 ?? FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT, BILDBYRÅN ?? AKTUELL: Steffen Lie Skålevik er høyaktuell for en vinterover­gang til eliteserie­rivalene i Sarpsborg.
FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT, BILDBYRÅN AKTUELL: Steffen Lie Skålevik er høyaktuell for en vinterover­gang til eliteserie­rivalene i Sarpsborg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway