Bergens Tidende

Syv lokale spillere på landslaget

- MAGNUS WIKAN magnus.wikan@bt.no

Bergensdom­inansen fortsetter på kvinnenes fotballand­slag, selv om de er blitt noen færre.

Antallet landslagss­pillere med tilknytnin­g til Bergen og omegn er blitt mindre siden sist, men i troppen som skal spille tre kamper på Algarvekys­ten rundt månedsskif­tet, er andelen fortsatt stor.

Maren Mjelde (Chelsea), Ce- cilie Redisch Kvamme (Sandviken), Stine Hovland (Sandviken), Kristine Minde (Wolfsburg), Vilde Bøe Risa (Kopparberg­s/ Göteborg), Amalie Eikeland (Sandviken) og Emilie Nautnes (Arna-Bjørnar) får alle fornyet tillit av landslagst­rener Martin Sjögren.

– Vi har noen spillere tilbake i troppen. Maren Mjelde har slitt med skader, men er med likevel, sier svensken i en pressemeld­ing.

At Ingrid Moe Wold og Frida Maanum er friskmeldt og tilbake i troppen, betyr at Sandvikens­pillerne Lisa Naalsund og Ingrid Ryland har mistet plassene sine. Fra forrige tropp er også Sandviken-keeper Nora Neset Gjøen vraket.

Norge skal møte Danmark 27. februar, Kina 1. mars og har en plassering­skamp 6. mars.

– Vi møter god motstand, med Danmark først og så Kina. Kina minner litt om Sør-Korea og blir en viktig del av VMforbered­elsene. Alt handler nå om å være best mulig i VM til sommeren, sier Sjögren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway