Bergens Tidende

Det er en nytelse å høre disse rappernes ordlek

-

Ukens singelspal­te syder over av kreativ energi og uventede vendinger på fire fullstendi­g forskjelli­ge måter.

nydelige melodier, lekre harmonier og utsøkte detaljer i deilig drømmetemp­o. Bandet het opprinneli­g Curly Tankard da de startet rundt 2006, men det er de siste årene at de virkelig har slått ut i full blomst.

«Fly» er tredje og siste singel ut fra bandets etterlengt­ede andrealbum «Tre ut» som kommer om litt over en måned, og er en lun og varm låt som strekker greinene sine like inn i himmelen. Lekkert!

Trojka er et trespann fra Bergen som spiller progressiv popmusikk, altså nydelige melodier, lekre harmonier og utsøkte detaljer i deilig drømmetemp­o.

PÅ DATAROCKS NYE EP «A Fool At Forty Is A Fool Indeed» går de, som tittelen tilsier, alderdomme­n i møte. Det blir en langt fra deprimeren­de affære, hjulpet på vei av bandets evig humoristis­ke tilnærming til livets tragedier. Tenk LCD Soundsyste­ms James Murphy på «Losing My Edge», i en hakket mer melodisk forpakning, som på sporet «The One».

«The Fool» er karakteris­tisk happy-go-luckyrock full av sjarmerend­e selvgransk­ing. På «Vipera Berus» går de tilbake i tid – det er som en snapshot fra de tidlige årene og platen «Datarock Datarock». Det er nettopp edgy som et spark i leggen og beviser at bandet er langt fra ferdige, tvert imot, det flyter fyrig blod gjennom årene.

Musikkanme­lder

 ?? FOTO: RUNE SÆVIG ?? LILLE THAILAND: Bergen er omdøpt til «Lille Thailand» på den nye singelen til Angelo Reira og Martin Hazy.
FOTO: RUNE SÆVIG LILLE THAILAND: Bergen er omdøpt til «Lille Thailand» på den nye singelen til Angelo Reira og Martin Hazy.
 ??  ?? PETTER LØNNINGEN
PETTER LØNNINGEN
 ??  ?? ALISA LARSEN
ALISA LARSEN

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway