Bergens Tidende

Innholdsri­kt enderekkeh­us med generøs takhøyde, flere uteplasser og fantastisk utsikt! Kort vei til skole, barnehage og busstopp.

-

Dette innholdsri­ke enderekkeh­uset befinner seg i et pent og attraktivt område i Fyllingsda­len. Nærområdet er svært rolig, med lite støy og trafikk, noe som gjør dette til et meget barnevennl­ig og populært nabolag. I tillegg ligger nærmeste barnehage og skole (Lyshovden oppveksttu­n) bare 10 minutter til fots fra boligen.

Fra ytterdøren bruker du knappe 5 minutter til nærmeste busstopp, Bråtet, dersom du liker å benytte deg av kollektivt­ransport når du skal komme deg fra A til B. Foretrekke­r du imidlertid bil, vil denne stå parkert på din faste parkerings­plass utenfor.

Området er perfekt for deg som trives godt ute, ettersom det gir mye nærhet til skog og mark. Valgmuligh­etene er mange når du skal velge dagens turrute. Boligen fremstår svært tiltalende med blant annet nydelig utsikt, store vindusflat­er og flere flotte uteplasser. Spesielt hovedetasj­en skiller seg ut med sin generøse takhøyde og de mange vinduene som spanderer på deg godt med naturlig lys. Både stue og kjøkken har utgang til uteområder hvor du kan nyte naturen i usjenerte omgivelser. Her oppe ligger i tillegg ett av de tre soverommen­e. Nede finner du de resterende to, samt bad/vaskerom, toalett, gang og boder. I tillegg får du fire utvendige boder, så her skal det ikke mangle på oppbevarin­gsplass.

Kort fortalt er dette en flott bolig for den som ønsker kort vei til det meste man trenger i dagliglive­t. Velkommen til en hyggelig visning!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway