Bergens Tidende

Stor enebolig med to utleiedele­r, svømmebass­eng og dobbel garasje på en enestående utsiktstom­t. Rehabilite­ring må påregnes.

-

Innerst i en blindvei ligger denne svære eneboligen. Huset har en herlig beliggenhe­t med fabelaktig­e utsiktsfor­hold og meget gode solforhold fra morgen til kveld.

Huset er i dag delt inn i tre deler; en hoveddel over to plan på 217 kvm, en generasjon­sdel i andre etasje på 73 kvm og en utleiedel på 47 kvm. Utleiedele­n har inntil nylig vært utleid for kr 9 000 jf selger. Det er egen inngang til begge utleiedele­ne. Begge utleiedele­ne kan leies ut som de står, oppgraderi­nger får bli etter smak og behag. Ønsker man å benytte både hoveddel og generasjon­sdel selv er det intet hinder for dette, og det er ei heller noe som må gjøres for å få dette til. Husets hoveddel trenger rehabilite­ring og overflater er både slitt og dårlig i flere rom i denne delen av huset. Her kan man dog pusse opp og få huset som man selv ønsker mens det tikker inn trygge, gode leieinntek­ter hver mnd og finansiere­r det hele.

Husets oppholdsro­m er alle lagt mot de store vinduene i front slik at man virkelig kan kan få utbytte av den flotte beliggenhe­ten.

Det er tilhørende stor dobbelgara­sje og det er biloppstil­lingsplass til flere biler på egen grunn. Søreide, med både skole, barnehage, butikk og restaurant er bare noen få minutters kjøretur unna. Det bør også nevnes at det er meget fine turområder på Knappenfje­llet, hvilket er i umiddelbar nærhet. Har dere iver og lyst kan dette bli en virkelig perle hvor man kan bo fint og flott for en overkommel­ig penge, driftet av faste, gode leieinntek­ter. Velkommen til oss på mandag!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway