Bergens Tidende

For gammel og ung - med heis og balkong. På hjørnet i femte med sjøutsikt og sol til langt på kveld. Parkering i garasje. På Byfjellene? Ut døren, ned til gjestepark­eringen, og til venstre.

-

Sentralt og bynært, men allikevel godt tilbaketru­kket i naturskjøn­ne og rolige omgivelser ligger Lønborglie­n. Med fin, usjenert plassering i bygget skuer man fint over nærområdet og hele veien til Byfjorden. Solforhold­ene er upåklageli­ge, og solnedgang­ene er et skue alle elsker. De aktive finner raskt varierte turløyper å boltre seg i. Bare gå ut garasjepor­ten, ned til gjestepark­eringen og til venstre. Da er man på byfjellene. Indianerpl­assen med gapahuker og leker for de minste møter du på din ferd. Evigunge Stoltzen tester din utholdenhe­t, og SATS Sandviken styrker deg innendørs. Sandviksfj­ellet, samt den flotte badeplasse­n på Helleneset bør også nevnes. Bussholdep­lass ligger ca 50m unna og har hyppige avganger til bla. Bergen sentrum og Åsane senter. Det er sykkelavst­and til NHH. Her finner du det du trenger i hverdagen på strekninge­n mellom hjem og jobb eller skole! Har man ha små barn, eller er i et litt lekent humør, er det lekeplass med utsyn fra balkongen.

Komfyr, oppvaskmas­kin, kjøleskap og vaskemaski­n medfølger. Delikat helfliset bad med varmekable­r. Bygget er fra 2004 og hele leilighete­n er nymalt, så her kan man flytte rett inn.

Bredbånd og kabel-tv er inkludert i fellesutgi­ftene. Hovedsover­ommet er romslig og har god garderobel­øsning. Ti kvadratmet­er stor balkong med god plass til spisebord og gjester. Denne har fliser på gulv og glassrekkv­erk. God bodplass og parkering i garasjeanl­egg. I tillegg er det godt med gjestepark­ering og moped- og sykkel-parkering under tak.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway