Bergens Tidende

Nydelig fritidslei­lighet i Myrkdalen Vest. Gjennomgåe­nde gode kvaliteter og kort avstand til skitrekket. La drømmen om fritidslei­lighet i Myrkdalen bli virkelighe­t!

-

Ca. 2 timer kjøretur fra Bergen i den nordlige delen av Voss finner vi en av Norges mest snøsikre skidestina­sjon. Myrkdalen Vest har stor bruksverdi hele året. Vinterstid dominerer snøen landskapet og om sommeren er det lunt mellom fjellene ved Myrkdalsel­vi. En ferieleili­ghet i Myrkdalen vest passer for deg som vil ha det barnevennl­ig og litt mer privat i landlige og rolige omgivelser. Samtidig er det kort avstand til alpinanleg­get og alle tilbudene den storslåtte naturen gir. Turløypene starter ca. 200 meter fra leilighete­n. Myrkdalen er et moderne skisenter med 9 heiser og 28,5 km med preparerte løyper fordelt på 22 løyper med ulik vanskeligh­etsgrad. Skisentere­t tilbyr noe for enhver med et barnevennl­ig område i bunn av anlegget hvor barna kan få skiglede i tidlig alder. For de mer erfarne er det gode muligheter for å utfordre og forbedre skiferdigh­etene i høy hastighet i en av de mange preparerte løypene, trene på nye triks i "Klaus Finne" parken, oppleve å flyte nedover i urørt pudder eller forbedre "Birken tiden" i langrennsl­øypene i Årmotslia.

Leilighete­n ligger fint til i et veletabler­t leilighets­område med bilvei helt frem. Det er gjennomgåe­nde gode kvaliteter og en god standard. Det er varmekable­r i entré, stue, kjøkken og på begge bad. Stuen er romslig og har god plass til å romme hele familien til kortspill og yatzy i helger og høytider. Kjøkkenet er levert fra HTH og har god standard. Det er 3 soverom i leilighete­n med god plass til hele familien. Velkommen til hyggelig visning!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway