Bergens Tidende

Labour truer med mistillit

-

Labour-leder Jeremy Corbyn sier partiet vil fremme mistillits­forslag mot statsminis­ter Theresa May om hennes brexitavta­le nok en gang blir avslått av Underhuset. Det skriver Sky News. May skal ta sin avtale til Underhuset for tredje gang denne uken, etter å ha fått den nedstemt med god margin de to første gangene. Corbyn beskylder May for å «hale ut tiden», og sier han tror avtalen hennes vil bli kastet nok en gang. – Jeg mener det da vil være passende med en mistillits­votering. Når det har gått så langt burde vi si at det må bli nyvalg, sier Corbyn.

I de første 24 timene etter moskémassa­krene på New Zealand, fjernet Facebook 1,5 millioner opplastede videoer som skal vise skytingen. 1,2 millioner av dem ble blokkert ved opplasting, ifølge Facebook. – Ut av respekt for menneskene som er rammet av denne tragedien og som følge av bekymring fra lokale myndighete­r, fjerner vi også alle redigerte versjoner av videoen, skriver Mia Garlick i Facebook New Zealand på Twitter.

Demokraten Kirsten Gillibrand bekrefter formelt sitt kandidatur som presidentk­andidat for Demokraten­e i valget i 2020. Hun vil holde sin første tale som kandidat neste søndag foran Trump Tower. Gillibrand har vært en av Trumps hardeste kritikere. I Twitter-meldingen hun sendte ut i januar skrev hun at hun forbereder seg til å stille ved valget «fordi alle kan utgjøre en forskjell». – Jeg tror på rett og galt, og at det som er galt, vinner når vi ikke gjør noe. Nå er tiden for å heve våre stemmer, skrev hun.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway