Bergens Tidende

Koste seg i godværet

-

tekter å melde om i kvartalet.

Selskapet brenner av 59 millioner kroner i kvartalet, tilsvarend­e i underkant av 20 millioner kroner i måneden. Etter å ha hentet inn henholdsvi­s 220 millioner kroner og 500 millioner kroner i januar og mai, er selskapet foreløpig greit finansiert.

Velfylt kasse

Lørdag ble det målt 24,5 grader på Florida. Søndagen var ikke noe dårligere.

kjetil.Ullebo@bt.no

foto

– Jeg har etter hvert forstått at selv om det er sommer nå, kan det komme sluddbyger i neste uke, sier Rachana Aryal.

Hun har tatt turen til Helleneset sammen med venninnen Sweta Pathak. De kommer fra Nepal og studerer i Bergen, og har etter hvert forstått en ting eller to om klimaet i sin nye hjemby.

– Når du ser byen og fjorden sånn, tenker du jo at det aldri kommer til å regne igjen. Selv om vi vet det ikke er sant! Vi må nesten forevige dette. Det er så vakkert her, jeg tror til og med det er vakrere enn Nepal, sier Aryal.

Mange hadde tatt turen til Helleneset for å bade lørdag.

Like ovenfor badeplasse­n på Helleneset har Frøydis Skjerping rigget seg til med avisen på favorittpl­assen. Hun kommer egentlig fra Fyllingsda­len, men elsker å sitte her med utsikt til Byfjorden.

– Jeg jobbet i Sandviken før, da oppdaget jeg dette stedet. Det er helt fantastisk her, sier Skjerping.

På værstasjon­en på Florida ble det målt 24,5 grader. Og varmen skal holde seg, ifølge meteorolog Marit Berger ved Meteorlogi­sk institutt.

– Det kan bli mer skyer mandag. Men skyene vil være tynne og høye, så det vil ikke ødelegge så mye, sier hun.

Ifølge meteorolog­en vil finværet holde seg i hele Vestland.

Ina Ynnesdal, som er meteorolog ved Storm Geo, sier at det kan komme nedbør enkelte steder allerede på onsdag.

– Men det er fortsatt usikker hvor det kommer nedbør, og hvor den kommer, sier hun.

Hun forteller at Storms siste prognose viser at det kan bli gråere på tirsdag, og at det kan kommer nedbør i indre strøk på onsdag.

– Men det ser ikke ut til at det vil komme så mye nedbør i Bergen og ytre strøk.

 ??  ?? i desember 2007 av Bergen Teknologio­verføring AS, Unifob AS og forskere fra institutt for biomedisin ved Universite­tet i Bergen.
Bergenbio utvikler nye behandling­sformer for aggressive former for kreft som er blitt resistente mot terapi og dermed gir dårlige prognoser for pasientene.
Bergenbio har 38 medarbeide­re, hovedkonto­r i Bergen og en utviklings­avdeling i Oxford. Selskapet gikk på børs i 2017.
Covid-19-studien er finansiert av UK Department of Health and Social Care og UK Research and Innovation og ledes av CRO, IQVIA.
Sweta Pathak og Rachana Aryal foreviger den fine dagen på Helleneset.
i desember 2007 av Bergen Teknologio­verføring AS, Unifob AS og forskere fra institutt for biomedisin ved Universite­tet i Bergen. Bergenbio utvikler nye behandling­sformer for aggressive former for kreft som er blitt resistente mot terapi og dermed gir dårlige prognoser for pasientene. Bergenbio har 38 medarbeide­re, hovedkonto­r i Bergen og en utviklings­avdeling i Oxford. Selskapet gikk på børs i 2017. Covid-19-studien er finansiert av UK Department of Health and Social Care og UK Research and Innovation og ledes av CRO, IQVIA. Sweta Pathak og Rachana Aryal foreviger den fine dagen på Helleneset.
 ??  ?? Antoni og Adela var blant de mange som badet på Helleneset lørdag.
Antoni og Adela var blant de mange som badet på Helleneset lørdag.
 ??  ?? Frøydis Skjerping har rigget seg til på favorittpl­assen på Helleneset.
Frøydis Skjerping har rigget seg til på favorittpl­assen på Helleneset.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway