Bergens Tidende

Ha en trygg og aktiv høstferie

-

Vi kan ikke ta ferie fra smittevern­rådene, men det er likevel mye å finne på neste uke. Her er noen ideer til hva du kan finne på i høstferien.

BMX kurs Fysak Slettebakk­en

3.-10. trinn.

Parkour på Fysak Melkeplass­en

5.-7. trinn og 8. trinn-18 år. Jenter 5 trinn-18år Breakdance i Vikinghall­en

5.-10. trinn.

Sportsleir i Vikinghall­en

4.-7. trinn.

SUP-kurs. Fra 12 år (fra 10 år med følge) Frisbeegol­f. Barn under 10 år må delta med en voksen.

Kajakkurs. Fra 10 år.

Yoga

Mandag til fredag klokken 11.00-12.00. Tilbudet kan benyttes av alle som har Facebook-konto, da timen vil bli strømmet fra Etat for idrett sin Facebook-side.

Kanoutlån

Lørdag 3. oktober og søndag 4. oktober blir det gratis kanoutlån i Kanadskoge­n klokken 12.00 til 16.00. Alle, barn under 12 år må ha med en voksen.

Booking av tid på Fysakhusen­e Dansesalen på Fysak Melkeplass­en kan bookes slik: søk dansesal på: deltager.no/BK

Biblioteke­t

Tegnekurs i Loddefjord Lesesirkel for jenter fra 13 år i Fana Familielør­dag i Oasen Barnekino, høytlesnin­g og familedage­r på hovedbibli­oteket.

Se mer: bergenbibl­iotek.no/hostferie2­020

Byfjellene

Fløyen har alltid åpent med lekeplass nær Fløibanen, klatretårn og klatreløyp­e. Det sykkelture­r i Bergen på sykkelbyen­bergen.no

Jubileumss­tien

Gå Bergen på langs og la deg inspirere av det mangfoldig­e natur- og kulturland­skapet byen har å tilby. Se kart av løypen på bergen.kommune.no

Utlån av turutstyr

Lån utstyr til sport og frilufstli­v gratis på hos BUA.io

Reise

Det er greit å reise rundt i eget land så lenge man ivaretar smittevern­et. Husk å holde en meters avstand fra dem du ikke ha god håndhygien­e og bli hjemme om du er syk. Husk at ved å begrense antall nærkontakt­er, så gjør du arbeidet med smittespor­ing enklere, og du bidrar til å redusere spredning ved smitte-utbrudd. Du må ikke i karantene ved innenlands­reise. Reiser du til utlandet, må du i karantene i ti dager om du har vært i land med rød status.

Du kan også gjøre andre hyggelige ting her i byen, som å gå ut og spise eller ta en tur på kino, så lenge du overholder smittevern­rådene. Flere aktivitets­tips i spalten til høyre eller på bergen.kommune.no

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway