Bergens Tidende

Fikk det tøft mot LSK

-

Øygarden holdt stand mot Lillestrøm i nesten hele første omgang, men på overtid ble det to baklengsmå­l.

joar.offerdal.vatlestad@bt.no

– Jeg tror vi ble påvirket av 1–0-målet, og så plutselig ble det 2–0. Det ødela mye for oss, sier Øygarden-trener Mons Ivar Mjelde.

Det skjedde en del på Ågotnes i det siste overgangsv­induet. Andreas van der Spa, Jan Martin Andersen, Mathias Abelsen og Peter Michael forsvant. Fabian Rimestad Even Vetås gikk på lån til Sotra.

Inn kom hele seks spillere: Kevin Jablinski (lån fra Sandnes Ulf)

Kristoffer Stava (Lån fra Åsane) Nii Noye Narh (lån fra Sotra) Knut Haga (lån fra Sotra) Kristoffer Bidne (overgang fra Åsane)

Abdul-Basit Agouda (lån fra KFUM)

Jablinski startet sin tredje kamp, mens Stava startet sin andre etter låneoverga­ngen i søndagens bortekamp mot Lillestrøm. Haga og Agouda fikk sine debuter.

– Det er positivt å gjøre noen endringer. Det skaper en ny konkurrans­esituasjon i laget, som jeg merket på trening med é gang. Det er både skjerpende og bra, sier Mjelde.

Bjarte Haugsdal fikk sjansen på hodet etter bare fem minutter på Åråsen, men headingen gikk like over. Lillestrøm tok etter hvert mer over. Øygarden holdt unna til det var spilt 45 minutter, men da sprakk det opp.

Thomas Lehne Olsen avsluttet en kontring til 1–0 før Torbjørn Kallevåg økte til 2–0 med et skudd utenfor sekstenmet­eren.

Etter drøye timen gikk det fra vondt til verre. Magnus Knudsen ble felt av Erlend Larsen i feltet, og Fredrik Krogstad satte straffen i mål.

– Vi visste at det ville bli tøft. Lillestrøm er et godt lag med masse kvalitetss­pillere. Jeg synes vi henger godt med i 40 minutter, så ble det dessverre litt for enkelt 1–0. På 2–0 drepte de kampen ganske greit.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway