Bergens Tidende

Skal jobbe i Grieg Gruppen

-

BERGEN: Gry Larsen, som tidligere har vært AUF-leder og generalsek­retær i Care, blir leder for bærekraft og samfunn i Grieg Gruppen. Det opplyser selskapet i en pressemeld­ing. Larsen begynner i stillingen 26. oktober. Grieg Gruppen er et familieeid maritimt konsern som blant annet driver med shipping og fiskeoppdr­ett.

 ??  ?? milliarder kroner har reiselivet tapt på koronakris­en, ifølge en ny NHO-analyse. Nedgangen i turistkons­umet var størst blant utenlandsk­e turister, med 68 prosent nedgang i perioden – fra 46 milliarder kroner til 14 milliarder kroner, ifølge analysen som er gjennomfør­t av NHO for NHO Reiseliv. Administre­rende direktør Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv mener at analysen er en bekreftels­e på at reiselivet trenger hjelp til å dekke faste kostnader ut koronakris­en. – Uten hjelp står vi overfor rasering av arbeidspla­sser. Bransjen trenger kompensasj­on for opp mot 80 prosent av faste utgifter fremover så lenge smitten varer, sier hun.
milliarder kroner har reiselivet tapt på koronakris­en, ifølge en ny NHO-analyse. Nedgangen i turistkons­umet var størst blant utenlandsk­e turister, med 68 prosent nedgang i perioden – fra 46 milliarder kroner til 14 milliarder kroner, ifølge analysen som er gjennomfør­t av NHO for NHO Reiseliv. Administre­rende direktør Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv mener at analysen er en bekreftels­e på at reiselivet trenger hjelp til å dekke faste kostnader ut koronakris­en. – Uten hjelp står vi overfor rasering av arbeidspla­sser. Bransjen trenger kompensasj­on for opp mot 80 prosent av faste utgifter fremover så lenge smitten varer, sier hun.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway