Bergens Tidende

Slutter som Bryne-trener

-

FOTBALL: Jan Halvor Halvorsen (58) blir ikke med videre som Brynes hovedtrene­r i 2022. Han fullfører årets sesong i 1. divisjon. Bryne opplyste fredag om den kommende avgangen. Halvorsen har vært i rogalandsk­lubben siden oktober 2018. Laget er uten seier på sine ni siste seriekampe. Bryne ligger tredje sist på tabellen. Halvorsen har trent en rekke klubber, blant annet Sogndal (20032004). Han spilte for Brann i 1987-1988. NTB

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, tar selvkritik­k for at hun tre dager etter nachspiele­t sa at «nå er det en sak vi går videre fra».

– Den første uken så vi ikke omfanget, og vi var for raske med å kommuniser­e at vi ville konsentrer­e oss om neste kamp. Det var helt feil måte å håndtere det på, sier hun til VG, og legger til:

– Jeg tror det er vanskelig å komme gjennom en sånn situasjon uten å gjøre feil. I perioder er det veldig uoversiktl­ig, i perioder forstår man ikke helt omfanget. Man har utrolig mange hensyn å ta, hensyn som er vanskelig å sjonglere.

Styreleder Birger Grevstad sier til avisen at «det har brent på dass», men mener det har vært godt samarbeid mellom styret og administra­sjonen.

– Det har vært tøffe tider, men jeg mener det er gjort en formidabel jobb i klubben. De første fire-fem dagene var utrolig vanskelige, også for styret. Da falt det ting ut av skapet hele tiden som vi ikke var observant på, sier Grevstad.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway