Bergens Tidende

Sissel Gynnild Hartley

-

Født: 9. oktober 1986. Bosatt: Trondheim. Sivilstand: Gift med britiske Paul, har døtrene Eva (åtte måneder) og Freya (5 år)

Utdannelse: Bachelor of Business Administra­tion (BBA) ved Lancaster University. Tar nå videreutda­nning i Master i Organisasj­on og Ledelse ved NTNU. Bakgrunn: Spilte fotball i Sverresbor­g til hun var 13 år. Studier i USA og England. Begynte i Det engelske fotballfor­bundet i 2013 som Marketing Manager for Women’s Football, som involverte kvinneland­slaget. Hadde ansvaret for The Women’s Super League og Women’s FA Cup.

Ble i 2016 forfremmet til Senior Brand Manager of Strategy og fikk markedsans­var for landslagen­e (herre, kvinne og U21). Arbeidet opp mot herre-VM i Russland i 2018. I 2018 forfremmet til Brand Lead for England Teams and Wembley Stadium. Startet i 2019 startet Nala Marketing, der Uefa har vært den største kunden.

Jobbet som markeds- og kommunikas­jonssjef Ved Trøndelag Teater i 2020. Aktuell: Ansatt i nyopprette­de stilling som markedssje­f og forretning­sutvikler i Toppfotbal­l Kvinner. Begynner 1. januar 2022.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway