Bergens Tidende

Uholdbare køer for vaksinerin­g

Systemet med timebestil­linger for vaksinerin­g mot covid-19 fungerer ikke.

- Petter Blytt Åsane

La oss sette halen på grisen: Det er kommersiel­l griskhet som setter hele den private barnehages­ektoren i vanry. Palma Kleppe, leder for skole- og barnehagep­rosjektet «Barnets beste»

JEG BLE TILDELT TIME torsdag klokken 18.55, og i tekstmeldi­ngen med timebekref­telse sto det at man ikke måtte møte for tidlig.

Lydige som vi da er, møter vi opp tre minutter før tiden, men hva skjer? Jo det er to køer for å komme inn på Sentralbad­et – én kø for drop-in, og én for dem som har time.

BEGGE KØER STREKKER seg langt. Min kø går rundt tre vegger på Sentralbad­et. Hva er da hensikten med tildelt time, om man ikke slipper inn når man har time, og man ser at folk i drop-in-køen slipper vel så fort inn som oss som har time. Ikke er man kledd for å stå i kø i regnvær, og man legger gjerne avtaler etter forventet brukt tid.

Så noe må gjøres.

ENTEN MÅ ALLE som skal vaksineres, bestille time, eller så må de som har time, faktisk prioritere­s, slik at de kommer inn til timen sin når de skal. Slik det er nå, er ikke holdbart.

 ??      HEDVIG IDÅS (ARKIV) ?? Det har tidvis være timelange køer for vaksinerin­g ved Sentralbad­et i Bergen sentrum. Noe må gjøres, mener innsendere­n.
HEDVIG IDÅS (ARKIV) Det har tidvis være timelange køer for vaksinerin­g ved Sentralbad­et i Bergen sentrum. Noe må gjøres, mener innsendere­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway