Bergens Tidende

Knivdrapet

-

Kl. 10.02: Politiet får første melding om at det hadde vært knivstikki­ng på Nav Årstad ved Danmarks plass. En gjerningsp­erson hadde vært inne i bygget, og to personer var knivstukke­t. Kl. 10.06: Hendelsen blir av politiet definert som en såkalt PLIVO-hendelse (pågående livstruend­e vold). Politiet er på stedet fire minutter etter meldingen. Totalt skal i overkant av 20 utryknings­kjøretøy ha vært der.

Kl. 10.08: En gjerningsp­erson blir pågrepet to minutter etter at politiet kom til stedet. To personer ble funnet knivstukke­t. Begge blir kjørt til Haukeland universite­tssjukehus.

Kl. 11.15: En drøy time etter pågripelse­n blir gjerningsp­ersonen ført ut av Navbygget på Årstad.

Kl. 15.05: Politiet skriver i en pressemeld­ing at den ene av de to skadede etter knivangrep­et døde av skadene hun ble påført. Den avdøde er en kvinne i slutten av 50-årene. Den andre som ble skadet, er en kvinne i midten av 30årene. Denne kvinnen er lettere skadet.

Kl. 16.30: Politiet opplyser på en pressekonf­eranse at en mann i slutten av 30årene er siktet for drap og grov kroppsskad­e. Den siktede mannen vil bli fremstilt for varetektsf­engsling tirsdag. Mannen er av utenlandsk opprinnels­e, men er norsk statsborge­r.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway