Bjørnarhal­len blir forsinket

-

BERGEN: Bjørnarhal­len i Arna er i svært dårlig stand. Kommunen vil rive den eksisteren­de hallen og erstatte den med nybygg på samme tomt. IL Bjørnar har dessuten lenge hatt et ønske om å supplere med en ny idrettshal­l i tillegg. «Det var opprinneli­g antatt at det kunne løses innenfor begrensnin­gene i eksisteren­de regulering­splan, men etter noe

Gult kort:

Øygarden (3–5–2): Borger Thomas – Fabian Rimestad, Adrian Solberg, Fredrik Flo (Knut Haga fra 46. min) – Eirik Moldenes, Anders Nord (Joacim Edvardsen fra 79. min), Andreas Fantoft, Mats Thornes (Julian Sandbakk fra 80. min), Eivind Helgesen (Sebastian Brudvik fra 46. min) – Henrik Andersen (Mathias Sundberg fra 64. min), Markus Eiane

Og midtveis i 1. omgang doblet bortelaget ledelsen. Kraftspiss­en Kristian Fardal Opseth var sterk da han mottok ballen med en mann i ryggen, skaffet seg meteren han trengte, og satte ballen mellom bena til hjemmelage­ts sisteskans­e.

Vondt skulle bli til verre for Øygarden i førsteomga­ngen.

Opseth dro av Øygarden-kaptein Fredrik Flo inne i hjemmelage­ts 16-meter, og satte ballen kontant i lengste hjørne.

Fem før timen var spilt

Nevnte Opseth fikk tidenes sjanse til å få med seg et hat-trick fra onsdagens cupkamp da Sarpsborg fikk straffespa­rk drøye fem minutter før pause.

Men Øygarden-keeper Borger Thomas gjettet riktig, reddet spissens forsøk fra 11-meteren og var hjemmelage­ts eneste lyspunkt i førsteomga­ngen på Ågotnes.

Men ti minutter ut i 2. omgang fikk Opseth hat-tricket sitt. Han fikk servert ballen på sølvfat av Adrian Solberg, og chippet ballen lekkert over keeper og i mål.

Og som om ikke det var nok, satte Ole-Jørgen Halvorsen ballen i mål tre minutter senere.

Øygarden lå altså under 0–5 før timen var spilt på Ågotnes, og klarte aldri å komme tilbake i kampen. Dermed må Tommy Knarvik og co. legge cupdrømmen på is frem til neste år.